Renner i serie från Yellowstone-skaparen

Yellowstone-skaparen Taylor Sheridan har en ny serie på väg till Paramount+. Jeremy Renner och Kyle Chandler spelar bröder i Mayor of Kingstown.

Taylor Sheridan är en upptagen man. Succén med ranchdramat Yellowstone har lett vidare både till en spinoff (prequelserien 1883 har premiär den 19 december) och ett helt nytt familjedrama. Båda hos streamingtjänsten Paramount+.

Mayor of Kingstown, som Taylor Sheridan skapat ihop med Hugh Dillon, är också en historia om en mäktig familj. Familjen McLusky hör hemma i Kingstown, Michigan, där den enda industrin som blomstrar är fängelseverksamheten. Serien tacklar ämnen som strukturell rasism, korruption och ojämlikhet och utforskar försöken att bringa ordning och rättvisa i en stad som saknar båda delarna.

Här är trailern som släppts i dag på sociala medier:

Jeremy Renner spelar huvudrollen som stadens borgmästaren Mike McLusky. Kyle Chandler spelar Mikes äldre bror Mitch, som är en fixare både innanför och utanför fängelsesystemet. En tredje broder, som är polis, spelas av Taylor Handley. Deras mamma spelas av Dianne Wiest.

Kyle Chandler och Jeremy Renner spelar bröder i en mäktig familj.

Mayor of Kingstown har premiär i den 14 november på Paramount+. Det betyder att Jeremy Renner, precis som kollegan i nya Marvel-serien Hawkeye Hailee Steinfeld (Dickinson), har två tv-premiär att se fram emot i november.