Trailer: Jeremy Renner åter i Mayor of Kingstown

Jeremy Renner överlevde den svåra olyckan med snöplogen. Nu är han tillbaka som Mike McLusky i den första trailern för säsong tre av Mayor of Kingstown. Serien är åter i juni.

Jeremy Renner, känd även som Hawkeye i Marvel-universumet, bröt 38 ben och var snubblande nära döden när han blev överkörd av en snöplog på nyårsdagen 2023. Efter en imponerande snabb rehabilitering har Renner nu hunnit spela in en ny säsong av Mayor of Kingstown, en i raden av tv-draman från Yellowstone-bossen Taylor Sheridan som skapat serien ihop med Hugh Dillon.

I den första trailern för säsong tre är Mike McLusky färdig med att befinna sig på defensiven och redo att fajtas.

Enligt den tredje säsongens logline “skakas Kingstown och dess medborgare av en rad explosioner när en ny fraktion av den ryska maffian etablerar sig i staden och en drogkrig rasar innanför och utanför fängelsemurarna. Pressen är på Mike McLusky att få stopp på kriget, men saker och ting kompliceras av att ett välbekant ansikte från hans tidigare fängslade liv underminerar borgmästarens försök att medla mellan fraktionerna.”

Som alla Taylor Sheridan-serier så hör även Mayor of Kingstown hemma hos Paramount+. Det betyder Skyshowtime för den svenska tv-publiken. Premiär utanför USA den 3 juni.