Trailer: Kaotiskt i Mayor of Kingstown

Mike McLusky måste bringa ordning i kaos i trailern för säsong två av Mayor of Kingstown. I januari fortsätter den Taylor Sheridan-skapade serien med Jeremy Renner.

Mayor of Kingstown, som Yellowstone-skaparen Taylor Sheridan skapat ihop med Hugh Dillon, är också en historia om en mäktig familj. Familjen McLusky hör hemma i Kingstown, Michigan, där den enda industrin som blomstrar är fängelseverksamheten. Serien tacklar ämnen som strukturell rasism, korruption och ojämlikhet och utforskar försöken att bringa ordning och rättvisa i en stad som saknar båda delarna.

När säsong två inleds står Mike McLusky i sin borgmästarroll inför en svår utmaning när han ska försöka bringa ordning i en stad utan ordentlig maktstruktur. Det är kaotiskt efter fängelseupproret, polisen är utom hans kontroll och alla är trängda till bristningsgränsen.

Säsong två av Mayor of Kingstown har premiär på Paramount+ i USA och Kanada den 15 januari. Serien hör i Sverige hemma på Skyshowtime, där den första säsongen går att streama och den andra har premiär den 30 januari.

Artikeln uppdaterad med svenskt premiärdatum 2023-01-19