Då startar Yellowstone och spinoff

Säsong fyra av Yellowstone har fått ett premiärdatum. Det har även spinoffen 1883 och ytterligare en Taylor Sheridan-skapad dramaserie.

Ranchdramat om familjen Dutton är nummer ett bland alla kabelserier i USA. Finalen på säsong tre var explosiv och frågan alla ställer sig är hur det gick för familjemedlemmarna John (Kevin Costner), Beth (Kelly Reilly) och Kayce (Luke Grimes). Vilka överlevde?

Här är teasern som annonserar att Yellowstone är tillbaka på kabelkanalen Paramount Newtork den 7 november i USA. Ett dubbelavsnitt inleder, därefter sänds avsnitten veckovis.

I Sverige är det streamingtjänsten Paramount+ som gäller för Yellowstone med premiär för säsong fyra den 9 november. C More har också svenska streamingrättigheter. Där inleds säsong tre den 9 september.

Oavsett familjen Duttons öde så ser säsong fyra också nya karaktärer, varav de mest framträdande spelas av Jacki Weaver, Piper Perabo och Kathryn Kelly. Dessutom kommer Will Patton, som spelar Jamies (Wes Bentley) biologiska far, att få en större roll i säsong fyra.

Sam Elliot och countrystjärnorna tillika äkta makarna Tim McGraw och Faith Hill (läs mer här) har huvudrollerna i prequelserien 1883 som också har fått ett startdatum. Den 19 december är det premiär på spinoff-serien som kommer direkt till Paramount+.

Det gör även Taylor Sheridans tredje Paramount-serie Mayor of Kingstown. Det är ett drama med Jeremy Renner (aktuell även med Marvel-serien Hawkeye på Disney+) om en mäktig familj i Kingstown, Michigan, där den enda lukrativa industrin är fängelser.