True Detective-duon återförenas i komediserie

Senast det begav sig så skrevs tv-historia. Nu återförenas Matthew McConaughey och Woody Harrelson. Denna gång för att medverka i en komediserie hos Apple TV+.

Matthew McConaughey och Woody Harrelson var radarparet i den första säsongen av HBO-serien True Detective som hade premiär 2014. Båda Emmy-nominerades för sina insatser.

Nu har de två skrivit under för att medverka i en ännu titellös komediserie. Apple TV-serien beskrivs som en varmhjärtad udda par-historia om det konstiga och vackra bandet mellan två skådespelare. Vänskapen testas när deras familjer försöker leva ihop på en ranch i Texas.

Seriens skapare David Weir Read har Schitt’s Creek på sitt cv. Han har redan en annan serie hos Apple TV+, The Big Doorm Prize, på väg ut senare den här månaden.

Det fanns tidigare planer även för en återförening mellan Matthew McConaughey och True Detective-skaparen Nic Pizzolatto, men FX har begravt projektet som gick under namnet Redeemer. Pizzolatto är heller inte inblandad i säsong fyra av True Detective. True Detective: Night Country med Jodie Foster och Keli Reis kommer till HBO Max senare i år.