Trailer: Fanning och Hoult åter i The Great

Räkna med fler hovintriger, komplicerade relationer och kuppförsök. Elle Fanning och Nicholas Hoult är i maj tillbaka i den tredje säsongen av komediserien The Great.

The Great gör skäl för namnet på flera sätt. Titeln anspelar förstås på att serien handlar om en fiktiv version av den ryska kejsarinnan Katarina II, mer känd som Katarina den stora, eller i Hulu-seriens originalspråk Catherine the Great. Men titeln skulle också kunna syfta på Elle Fanning och Nicholas Hoult, som båda är storartade som kejsarinnan och hennes make Peter III. Storartad är också manusförfattaren Tony McNamara och hans absurda och kaotiska men galet underhållande manus.

Fler hovintriger, komplicerade relationer och kuppförsök är att vänta i den tredje säsongen. Catherine sitter fortfarande vid makten och försöker modernisera Ryssland samtidigt som hon jobbar på att förstärka banden med maken Peter och sonen Paul. Samtidigt börjar Peter bli uttråkad av sin brist på makt. Så frågan som ställs i den nysläppta trailern är om de kan lita på varandra. Särskilt efter att Catherine i säsong två försökt att döda Peter.

Säsong tre av The Great har premiär på amerikanska streamingtjänsten Hulu den 12 maj. I Sverige har serien sitt hem hos HBO Max där premiären brukar infalla i direkt anslutning.