Trailer: Oscar Isaac i Moon Knight

Nästa superhjälte till Disney+ blir Moon Knight. Både premiärdatum och trailer har släppts för Marvel-serien med Oscar Isaac i titelrollen.

Till tonerna av Kid Cudis Day ‘n’ Night möter vi den före detta legosoldaten Marc Spector (Isaac), som berättar att han har svårt att hålla isär dröm och verklighet. Han har flera alter egon, vilka kanske är separata från varandra eller kanske resultatet av multipla personligheter.

Oscar Isaac som Marc Spector.

Efter att Marc Spector besökt ett museum ser han visionen av Khonshu, en egyptisk gud som guidar honom genom äventyren. I trailern möter han också en kultledare, spelad av Ethan Hawke, som försöker få honom att omfamna mörkret inom sig. Sedan avslutas trailern med att Marc Spector omsluts av den vita Moon Knight-kostymen.

Moon Knight debuterade som karaktär i ett seriealbum från 1975, men till skillnad från tidigare Marvel Studio-produktioner för Disney+ så finns ingen filmversion att luta sig mot. I stället byggs serien runt nya karaktärer och en historia som inte har någon tydlig koppling till Marvel-universumet.

Ethan Hawke som Arthur Harrow.

Den enda skådespelare som bekräftats vid sidan av Oscar Isaac och Ethan Hawke är May Calamawy. Jeremy Slater (Umbrella Academy) är huvudförfattare och showrunner för Moon Knight som har premiär på Disney+ den 30 mars. Moon Knight hinner därmed före Tatiana Maslanys She-Hulk till tittarna.

Här är också en Marvel-teaser med reaktioner från Oscar Isaac och Ethan Hawke när de kollar på trailern.