Trailer: Jon Hamm jagar Juno Temple i säsong 5 av Fargo

Juno Temple lever dubbelliv och har Jon Hamm efter sig i den nya Fargo-trailern. Den femte säsongen, som präglas av både humor och dramatik, har premiär i november.

Den nya berättelsen i Noah Hawleys bröderna Coen-inspirerade antologiserie utspelar sig 2019 i Minnesota och North Dakota.

Ted Lasso-stjärnan Juno Temple spelar Dorothy “Dot” Lyon, en hemmafru i mellanvästern med ett mystiskt förflutet som plötsligt kastas tillbaka till det liv hon trodde att hon lämnat efter sig och som hon mörkat om både för sin make Wayne (David Rysdahl) och svärmor Lorraine (Jennifer Jason Leigh). Inte blir det bättre av att Lorraine, som är vd för ett av landets största inkassoföretag, hela tiden varit misstänksam gällande Dots intentioner.

Jon Hamms karaktär Roy Tillman är en lokal sheriff i North Dakota som på fritiden agerar både som ranchägare och predikant och tror att han själv står över lagen. Hans lojale son Gator (Joe Keery) vill gärna visa sin far vad han går för, men duger inte till någonting och i stället anlitar Roy den mystiske Ole Munch (Sam Spruell) i jakten på Dot.

Säsong fem av Fargo har premiär den 21 november på den amerikanska kabelkanalen FX med streamingpremiär på Hulu dagen därpå. Dagen därpå brukar avsnitten också bli tillgängliga på HBO Max i Sverige.

Läs mer och se bilder på alla huvudkaraktärerna här.