Bekanta ansikten i nästa säsong av Fargo?

Gamla karaktärer kan återkomma i nästa säsong av Fargo. I alla fall kommer historien i säsong 3 att utspela sig bara några år efter säsong 1, avslöjar skaparen Noah Hawley.

Den andra säsongen av Fargo har varit en triumf för Noah Hawley som hyllats för den lika bisarra som underhållande Coen-inspirerade HBO-serien. Det är fortfarande två avsnitt kvar av säsong 2, men Noah Hawley har redan ramarna klara för säsong 3. Det är Entertainment Weekly som avslöjar att serien kommer att återvända till en mer nutida miljö och utspela sig bara ett par år efter historien i den första säsongen där handlingen var förlagd till 2006. Det öppnar för att skådespelare som medverkade i den första säsongen kan återkomma i säsong 3. Hawley nöjer sig dock med att svara att ”det är möjligt”.

Lou Solverson spelades i den första säsongen av Keith Carradine och i den andra av Patrik Wilson. Solversons dotter Molly var en av huvudkaraktärerna i den första säsongen och spelades då av Allison Tolman (bilden), vars roll innebar ett stort genombrott och en Golden Globe-nominering. Med tanke på att dessa två karaktärer är de enda som förekommer i båda säsongerna så bör de finnas högst upp på listan över vilka som är aktuella för säsong 3.
”Det kommer att bli kopplingar på samma sätt som att det första året fanns kopplingar till filmen och det andra året hade kopplingar till det första, men en del av nöjet är att upptäcka sådant och jag vill inte ta ifrån någon detta”, säger Noah Hawley till Entertainment Weekly.

Den andra säsongen streamas just nu på HBO Nordic. Säsong 3 av Fargo väntas har premiär någon gång nästa höst.