Trailer: Fargo säsong 2

FX har droppat en ny trailer för andra säsongen av Fargo som avslöjar att premiären, som tidigare var planerad i september, nu är flyttad till oktober.

Peck, peck. Boom, boom. Det var allt man hörde i den korta teasern som släpptes i juni. I den första officiella trailern för Fargo säsong 2 får vi lite mer information. Och det ser lovande ut. Förhoppningsvis gör Noah Hawley ett bättre jobb än Nic Pizzolatto gjorde med True Detective, när han nu skrivit en ny historia för nya skådespelare.

Den nya historien utspelar sig i samma vintriga landskap, men kastar oss tillbaka till slutet av 1970-talet. Patrick Wilson spelar en yngre version av Lou Solverson, pappan till en av den första säsongens huvudpersoner, Molly Solverson (Allison Tolman). Lou utreder ett fall, Sioux Falls-ärendet, som är nära sammanflätat med ett pågående krig mellan en lokal kriminell familj och ett stort maffiasyndikat.

I den imponerande rollistan återfinns också Kirsten Dunst, Cristin Milioti, Jesse Plemons, Adam Arkin, Ted Danson och Jean Smart.

Den andra säsongen har premiär på HBO Nordic den 13 oktober.

Se den första Peck, peck-teasern här.