Premiärdatum för FX-serier

Kanalen FX har satt premiärdatum för sina tre trumfkort The Bastard Executioner, American Horror Story och Fargo.

• The Bastard Executioner har premiär först, den 15 september, och inleds med ett två timmar långt avsnitt. Son of Anarchy-skaparen Kurt Sutter är tillbaka med ett medeltidsdrama där våldsamma fältslag är vardagsmat. Förhoppningsvis plockas serien upp av någon svensk streamingtjänst. Läs mer här om The Bastard Executioner och kolla in trailern här.

• American Horror Story: Hotel är den första säsongen utan Jessica Lange men med Lady Gaga. Ryan Murphys skräckserie har premiär den 7 oktober på FX. Serien första fyra säsonger visades på Kanal 9 och Kanal 9 Play. Lady Gagas karaktär, societetsdamen Elizabeth, äger hotellet och kommer att ha relationer med karaktärer spelade av Matt Bomer, Cheyenne Jackson och Angela Bassett. I det enda officiella klipp som släppts är det just Gagas medverkan som lanseras:

https://www.youtube.com/watch?v=9YTSI5LYCi0

• Fargo ska likt True Detective berätta en ny historia med nya skådespelare. Rollistan är imponerande och premiären är nu satt till den 12 oktober. Fargo visas i Sverige av HBO Nordic som har lovat att även säsong 1 ska gå att streama igen lagom till premiären av säsong 2. Läs mer och se trailern här.