Trailer: Julia åker till Frankrike i säsong 2

Trailern för säsong två av HBO Max-serien Julia tar kockpionjären till Frankrike. Julia Child måste också lära sig att hantera tv-succén och det kändisskap som följer med den.

Sarah Lancashire och David Hyde Pierce spelar den amerikanska tv-kockpionjären Julia Child och hennes make Paul i HBO Max dramaserie Julia. Lancashire är en prisad och folkkär skådespelare hemma i Storbritannien som i Sverige är mest förknippas med kriminalserien Happy Valley. David Hyde Pierce tackade nej till att reprisera sin mest kända roll i rebooten av Frasier, den som Niles Crane.

Efter att ha tagit makens efternamn blev Julia Child en populär kokboksförfattare och älskad tv-personlighet. Hon är berömd för att ha introducerat det franska köket för amerikanerna med sitt matprogram The French Chef och samtidigt lagt grunden till en hel tv-genre.

Den tre första avsnitten av säsong två av Julia kommer till HBO Max den 16/17 november.

Den nysläppta trailern för säsong två inleds med att Julia beger sig till Frankrike för att besöka sin medförfattare Simca (Isabella Rossellini) så att de kan arbeta på sin nästa kokbok tillsammans. Tillbaka på hemmaplan har hennes matprogram The French Chef blivit en formidabel succé och hennes eget kändisskap allt svårare att hantera, vilket påverkar både Julia själv, maken Paul och resten av teamet.