The Witcher: Sista avsnitten med Henry Cavill

Henry Cavills sista avsnitt som Geralt of Rivia närmar sig. Netflix har släppt första trailern för den tredje säsongen av The Witcher som är uppdelad i två delar.

Det var i oktober förra året som Netflix oväntat meddelade att fantasyserien The Witcher förnyats utan stjärnan Henry Cavill. I stället tas rollen som monsterjägaren och häxkarlen Geralt of Rivia över av Liam Hemsworth från och med säsong fyra. “Min resa som Geralt of Rivia har fyllts av både monster och äventyr och jag kommer nu att lägga ned min medaljong och mina svärd. I mitt ställe tar den fantastiska Liam Hemsworth upp manteln som den vita vargen”, sa Henry Cavill i ett uttalande då.

Den tredje säsongen av The Witcher har, precis som Stranger Things och You, delats upp i två delar. Volym 1 (avsnitt 1-5) har premiär den 29 juni och Volym 2 (avsnitt 6-8) släpps en månad senare, den 27 juli.

Enligt synopsis för den nya säsongen tävlar monarker, magiker och bestar om att fånga Ciri. Geralt gömmer henne och är fast besluten att skydda den nyligen återförenade familjen mot alla som hotar att förstöra den. Anförtrodd med Ciris träning så leder Yennefer dem till fästningen Aretuza, där de hoppas locka fram mer av flickans outforskade krafter. I stället upptäcker de att de har landat i ett slagfält av politisk korruption, svart magi och förräderi. De måste slå tillbaka, riskera allt – eller riskera att förlora varandra för evigt.