Trailer: Somrig tonårsromantik till Taylor Swift

Kärlekstriangeln är inte över. I juli fortsätter tonårsromantiken i The Summer I Turned Pretty. Amazon Prime har släppt en teaser trailer, återigen till tonerna av Taylor Swift.

Säsong två av The Summer I Turned Pretty (Sommaren jag blev vacker) har premiär på Amazon Prime den 14 juli, med de tre första avsnitten. Därefter släpps ett avsnitt i taget, en utrullning som annars brukar förknippas med Apple TV+.

Precis som var fallet med trailern för säsong ett innehåller teasern för säsong två musik av Taylor Swift. Den här gången används låten August, och det är förstås inte en slump att texten handlar om en somrig kärlekstriangel. Dramatiken i tv-serien är som bekant sprungen just ur en kärlekstriangel mellan tonåringarna Belly (Lola Tung) och bröderna, Conrad “Connie” Fisher (Christopher Briney) och Jeremiah “Jere” Fisher (Gavin Casalegno). 

Författaren Jenny Han har skapat en generationshistoria om den första kärleken, den första hjärtesorgen och den perfekta sommarens magi. Tv-serien följer Isabel ”Belly” Conklin som spenderar somrarna på Cousin’s Beach med sin mor och två äldre bröder samt moderns barndomsvän och hennes söner.

Med Conrad och Jeremiah i en kamp om hennes hjärta och Susannahs cancer tillbaka är inte Belly säker på att sommaren kommer att bli som den var förut, står det i synopsis för säsong två. När en oväntad besökare utgör ett hot mot framtiden för Susannahs älskade hus måste Belly samla ihop gänget och besluta en gång för alla var hennes hjärta hör hemma.

Elsie Fisher (Barry) and Kyra Sedgwick (The Closer) är nya i rollistan i säsong två.

YA-författaren Jenny Han är mest känd för att ha skrivit böckerna som inspirerat till filmtrilogin hos Netflix som inleddes med All the Boys I Loved Before. Hos Amazon är författaren själv showrunner för tv-serien som är byggd på en annan av hennes romantiska trilogier, den som inleds med The Summer I Turned Pretty (2009) och sedan följs av It’s Not Summer Without You (2010) och We’ll Always Have Summer (2011).