Succession tillbaka i oktober

Den Emmybelönade dramaserien om den makthungriga familjen Roy är snart åter. I oktober kommer säsong tre av Succession äntligen till HBO.

HBO vet att intresset för succéserien är skyhögt och drar därför ut på karamellerna så mycket det går. I början av juli kom den första teasern som avslöjade att det blir höstdebut för den kraftigt försenade tredje säsongen. Nu har HBO snävat in premiärdatumet ytterligare och i en tweet på seriens konto signaleras månaden oktober.

Tweeten innehåller också en bild på patriarken Logan Roy (Brian Cox) som fortfarande parkerar i toppen på mediekonglomeratet Waystar Royco när det i säsong tre bryter ut inbördeskrig inom familjen.

Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Shiv Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Nicholas Braun (kusin Greg), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans) och J Smith-Cameron (Gerri Kellman) återvänder också i säsong tre.

Teasern bjöd på en första glimt av nytillskottet Sanaa Lathan (The Affair) som advokaten Lisa Arthur. Ny för säsongen är också vår egen Alexander Skarsgård som spelar Lukas Matsson, en framgångsrik grundare och vd av ett techföretag och en person som inte drar sig för konfrontationer. Hope David (Your Honor) och Adrien Brody (Peaky Blinders) hör också till nytillskotten som inte rymdes i teasern.