Första teasern för Succession säsong 3

Det råder inbördeskrig inom familjen Roy när Succession återvänder i höst. HBO har släppt den första teasern för säsong tre av sitt prisbelönade drama.

”Vill du befinna dig på den goda eller onda sidan?” Kendall Roy (Jeremy Strong) ställer frågan till sina syskon i den första teasern för Jesse Armstrongs succéserie om den skrupellösa familjen Roy. I toppen sitter för mediekonglomeratet Waystar Royco sitter fortfarande patriarken Logan Roy (Brian Cox) den bittra striden inom företaget övergår i säsong tre till ett inbördeskrig inom familjen.

Jeremy Strong som Kendall Roy i HBO-teasern.

Teasern bjuder också på en första glimt av nytillskottet Sanaa Lathan (The Affair) som advokaten Lisa Arthur. Däremot sparar HBO på Alexander Skarsgård som debuterar som Lukas Matsson, en framgångsrik grundare och vd av ett techföretag och en person som inte drar sig för konfrontationer. Hope David (Your Honor) och Adrien Brody (Peaky Blinders) hör också till nytillskotten som inte ryms i teasern.

Den tredje säsongen av Succession är kraftigt försenad på grund av pandemin och Emmy-vinnaren från förra året finns därför inte med i årets race. Enligt teasern återvänder Succession ”i höst”, men något exakt datum är ännu inte annonserat.