Vårpremiär för Succession säsong 4

I den första teasern för säsong fyra av Succession får vi en första glimt av efterdyningarna till dramatiken i slutet av den förra säsongen. HBO:s prestigedrama återvänder i vår.

Vi är ett steg närmare ett premiärdatum för säsong fyra av Succession, den Emmy-belönade serien om maktspelet mellan patriarken Logan Roy (Brian Cox) och hans barn och potentiella arvingar till mediekonglomeratet Waystar Royco.

Det var känt sedan förut att det dröjer till 2023 innan Succession återvänder. Den färska teasern ringar in tidpunkten till våren.

I teasern bildar helsyskonen Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) och Roman (Kieran Culkin) fortfarande gemensam front. Halvbrodern Connor (Alan Ruck) liknar alliansen vid Star Wars lite trasiga rebeller. Tom erbjuder också Shiv samtalet med stort S: “Vill du prata om vad som hände?”

Den officiella synopsisen för säsong fyra: Försäljningen av mediakonglomeratet Waystar Rocco till techvisionären Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) kommer allt närmare. Tanken på denna seismiska försäljning skapar existentiell ångest och familjekonflikter bland Roy-medlemmarna när de försöker föreställa sig hur deras liv kommer att se ut när affären är genomförd. En maktkamp följer när familjen målar upp en framtid där deras kulturella och politiska tyngd är kraftigt nedmonterad.