Sista The Witcher-trailern med Henry Cavill

Henry Cavills tid som Geralt of Rivia är snart över. Netflix har släppt trailern för den andra delen av säsong tre av The Witcher. De sista tre avsnitten med Cavill i huvudrollen släpps i veckan.

Det var i oktober förra året som Netflix oväntat meddelade att fantasyserien The Witcher förnyats utan stjärnan Henry Cavill. I stället tas rollen som monsterjägaren och häxkarlen Geralt of Rivia över av Liam Hemsworth från och med säsong fyra.

Den tredje säsongen är uppdelad i två delar. Volym 1 (avsnitt 1-5) hade premiär den 29 juni och Volym 2 (avsnitt 6-8) släpps den 27 juli.

Säsong tre är inspirerad av den andra boken i Witcher-serien av Andrzej Sapkowski, Time of Contempt.

Enligt synopsis tävlar monarker, magiker och bestar om att fånga Ciri. Geralt gömmer henne och är fast besluten att skydda den nyligen återförenade familjen mot alla som hotar att förstöra den. Anförtrodd med Ciris träning så leder Yennefer dem till fästningen Aretuza, där de hoppas locka fram mer av flickans outforskade krafter. I stället upptäcker de att de har landat i ett slagfält av politisk korruption, svart magi och förräderi. De måste slå tillbaka, riskera allt – eller riskera att förlora varandra för evigt.

“Everything we fear is here”, säger Geralt of Rivia i den nysläppta, sista trailern med Henry Cavill.