Runaways återvänder – med crossover

Fansen av Marvelserierna Runaways och Cloak & Dagger får som de vill. När Runaways återvänder i december ingår det ett crossoveravsnitt.

Huluserien Runaways och Freeforms Cloak & Dagger har båda två säsonger på nacken. De unga hjältarna med olika superkrafter är alla hämtade från Marvels universum. I Sverige hör båda serierna hemma hos HBO Nordic.

När Marvel’s Runaways återvänder i december är Chase, Gert och Karolina fortfarande i fångenskap och de andra söker desperat efter dem samtidigt som de ställs inför en ostoppbar fiende som har utsett det barn som Leslie bär till måltavla. Nico drar in de andra in i en mörk värld som styrs av en häxa spelad av Elizabeth Hurley, ny för säsongen.

I ett av avsnitten får de hjälp av Tyrone Johnson (Cloak) och Tandy Bowen (Dagger). De unga skådespelarna berättar själva om crossoveravsnittet i teasern ovan. Hur och varför Cloak & Dagger hamnar i Runaways-världen framgår dock inte i teasern.

Den 13 december släpper Hulu hela den tredje säsongen av Marvel’s Runaways. Det bör betyda premiär någon dag senare på HBO Nordic. Huruvida Cloak & Dagger får en tredje säsong återstår att se.