Runaways på riktigt i säsong 2

De unga hjältarna är på rymmen på riktigt när Runaways återkommer i december. Det blir också mer action om man får tro den första trailern för säsong två.

Det var tonåringarna mot de onda föräldrarna i den hemliga organisationen Pride redan i säsong ett av Marvel-serien Runaways som bygger på ett seriealbum från 2003. I den nya säsongen blir skiljelinjen ännu tydligare, då ungdomarna flytt hemifrån och nu måste klara sig på egen hand – inte helt lätt även om man besitter vissa superkrafter.

”De är våra föräldrar. Hur kan de vara sådana monster”, frågar sig Nico (Lyrica Okano) i trailern. ”Vi kan fixa den värld som de förstörde”, säger Karolina (Virginia Gardner). Föräldrarna å sin sida är fast beslutna att hitta sina barn – samtidigt som den mystiske Jonah (Julian McMahon) har sin egen farliga agenda.

Alex, Nico, Karolina, Chase, Molly, Gert och hennes dinosaurie Old Lace är alla tillbaka strax före jul. Hulu släpper den 21 december hela säsong två på en och samma gång. Samma dag eller dagen därpå bör de 13 avsnitten bli tillgängliga på HBO Nordic.