Trailer: Nya Marvel-serien Inhumans

Marvels universum i tv-världen blir snart ännu större. ABC har nu gjort den första trailern för Inhumans tillgänglig för allmänheten.

Minst tre nya Marvel-serier debuterar kommande tv-säsong. The Gifted på Fox, Cloak & Dagger på Freeform och så Inhumans på ABC som är först ut med ett dubbelavsnitt den 29 september. Samma två avsnitt kommer även att kunna ses i förväg, exklusivt på IMAX-biografer i USA under fyra veckor, med start den 1 september.

Inhumans-serien är sprungen ur Fantastic Four-mytologin och handlar om en särskild typ av supervarelser som skapades när utomjordingar för miljoner år sedan experimenterade med den mänskliga rasen. Attilan, som är hem för alla inhumans, styrs av en kunglig familj ledd av Black Bolt (spelad av Anson Mount från Hells on Wheels), vars specialla superkraft ligger i rösten. Serinda Swan (Graceland) spelar hans fru Medusa och Ken Leung (Lost) hans kusin och rådgivare Karnak.

Inhumans-varelserna introducerades för första gången för ABC-tittarna i en annan Marvel-serie, Agents of SHIELD, som i höst återvänder med en femte säsong.