Jennifer Jason Leigh på nazijakt i Hunters

Jennifer Jason Leigh ska spela en ny karaktär i Amazon Primes konspirationsserie Hunters, som i den första säsongen leddes av Al Pacino.

Den första säsongen av Hunters landade hos Amazon Prime för drygt ett år sedan. Al Pacino hade då den ledande rollen som Meyer Offerman som i New York 1977 rekryterar ett gäng nazistjägare (Hunters), efter att det uppdagats att hundratals topprankade nazister lever mitt ibland dem och i hemlighet konspirerar för att skapa ett fjärde rike i USA. Svenska Lena Olin hade också en roll i Amazon Prime-serien.

Handlingen i säsong två vet vi ännu ingenting om, men Deadline har avslöjat att det är Jennifer Jason Leigh som ska leda nazijakten när Hunters återkommer.

Jennifer Jason Leigh, aktuell även i Atypical på Netflix och den kommande Stephen King-serien Lisey’s Story hos Apple TV+, ska spela en ny karaktär. Chava kommer att jobba sida vid sida med Jonah Heidelbaum (Logan Lerman) och Millie Morris (Jerrika Hinton) i jakten på gömda nazister. Huruvida Al Pacino finns kvar i bilden är fortfarande oklart.