Trailer: Tina Fey-komedin Girls5eva

Drömmen om att bli popstjärna lever kvar. I komediserien Girls5eva får en one hit wonder-grupp från 1990-talet en andra chans.

Peacock har släppt den officiella trailern för Girls5eva. Sångerskan Sara Bareilles, musikalstjärnan Renée Elise Goldsberry (Hamilton), skådespelerskan Busy Philipps (Cougar Town) och komikern Paula Pell spelar de fyra ex-medlemmarna Dawn, Wickie, Summer och Gloria som plötsligt blir i ropet igen tack vare en ung rappare som samplat gruppens gamla hit.

Det har gått decennier sedan den första svängen i musikbranschen. Kvinnorna har nu makar, barn, jobb, lån, åldrande föräldrar och värk i axlarna. Frågan är om de kan balansera allt detta med Girls5eva?

Komediserien är skapad av Meredith Scardino och produceras av radarparet Tina Fey och Robert Carlock (30 Rock, The Unbreakable Kimmy Schmidt). Alla åtta avsnitten landar den 6 maj hos den NBC Universal-ägda streamingtjänsten Peacock.

Om och var serien kommer att kunna streamas i Sverige återstår att se, men HBO Nordic har bland annat varit hem för Peacock-serien Brave New World.