Jakt på Adolf Hitler i Hunters med Lena Olin

Al Pacino och Lena Olin är tillbaka som varandras fiender. Efter tre år återupptas jakten på nazister. I finalsäsongen av Amazon Prime-serien Hunters är målet Adolf Hitler.

Den första säsongen av Hunters landade hos Amazon Prime i februari 2020. Al Pacinos karaktär Meyer Offerman är grundare av en sammanslutning av nazistjägare som är verksamma i New York city 1977. När Jonah Heidelbaums (Logan Lerman) mormor dödas rekryteras han av Offerman. Samtidigt uppdagas att hundratals nazister med hög rang lever mitt ibland dem och i hemlighet konspirerar för att skapa ett Fjärde rike i USA.

I den andra och sista säsongen av den Jordan Peele-producerade serien har en olycka lett till att deras europeiska verksamhet hamnat snett. Jägarna måste gå samman igen för att jaga historiens mest ökända nazist, Adolf Hitler, som gömmer sig i Sydamerika. Under tiden står Meyer Offerman inför ett farligt hot som riskerar att avslöja hans verkliga identitet, vilket skulle få explosiva konsekvenser för jägarna.

I den teaser som släpps skymtar både Al Pacino och svenska Lena Olin förbi. Olin är tillbaka i rollen nazistjägarnas fiende nummer ett. Hon styr koncernen Schidler Corp som utvecklat en biologiskt vapen i form av ett virus och är ledare för den underjordiska nazistgrupp som vill skapa det Fjärde riket i USA.

Återvänder gör även Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Tiffany Boone, Carol Kane, Louis Ozawa, Kate Mulvany och Greg Austin. Ny för säsongen är Jennifer Jason Leigh. Redan i april 2021 annonserades att hon skulle spela en ny karaktär i den andra säsongen av Hunters.

I teasern annonseras också premiärdatumet för finalsäsongen som kommer till Amazon Prime Video den 13 januari, nästan tre år efter premiärsäsongen.