Evan Peters som ökänd seriemördare

Evan Peters är tillbaka hos Ryan Murphy. Emmy-vinnaren transformeras till seriemördare i miniserien Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Efter ett helt gäng säsonger i Ryan Murphys The American Horror Story tog Evan Peters en detour till rollen som detektiv Colin Zabel i Mare of Easttown. Insatsen belönades med en Emmy för bästa manliga biroll.

Evan Peters i Mare of Easttown där han spelade mot Kate Winslet.

Nu är Evan Peters tillbaka hos Ryan Murphy som skapat miniserien om seriemördaren Jeffrey Dahmer ihop med kompanjonen Ian Brennan. Även Janet Mock som hade en viktig roll bakom kulisserna på Pose finns med som producent och avsnittsförfattare.

Netflix har nu släppt den första bilden (ovan) på Evan Peters transformering till Jeffrey Dahmer, klädd i polotröja och lite för stora glasögon. Här är också en tillhörande kort teaser.

https://youtu.be/zH3T3SD2SHg

Jeffrey Dahmer är en av historiens mest ökända seriemördare, dömd till 16 livstidsstraff för att ha mördat och lemlästat män och pojkar under en period på 13 år, från 1978 fram till gripandet 1991. Dahmer misshandlades till döds av en medfånge 1994.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story väntas till Netflix i slutet av året.