Trailer: Kate Winslet i Mare of Easttown

DELA

Kate Winslet är i varje scen av trailern till den nya HBO-serien Mare of Easttown. Den 19 april har miniserien premiär på HBO Nordic.

Mare of Easttown utspelar sig i en amerikansk småstad, men trailern antyder snarare en mörk historia i miljöer som för tankarna till en brittisk kriminalserie. Det skulle i så fall ha varit hemmaplan för Oscarsvinnaren Kate Winslet som spelar titelpersonen Mare Sheehan, en kriminalutredare i Pennsylvania, vars liv börjar rasar ihop omkring henne när hon utreder ett lokalt mord.

Miniserien i sju delar visar den mörka sidan av ett sammansvetsat samhälle och är en autentisk skildring av hur familjen och tidigare tragedier kan definiera nutiden.

Mare of Easttown återförenar Kate Winslet med Guy Pearce. De två spelade för tio år sedan mot varandra i Mildred Piercing, en annan miniserie från HBO-serie. I rollistan finns även Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett och Neal Huff.