Zendaya och Euphoria åter i januari

Snart är Zendaya tillbaka i rollen som gav henne en Emmy. HBO Max lockar på sociala medier med en teaser som avslöjar att Euphoria är åter i januari.

Dramaserien Euphoria bygger på en israelisk tv-serie med samma namn och handlar om en grupp high school-elever som navigerar kärlek och vänskap i en värld fylld av droger, sex, trauman och sociala medier.

Storstjärnan Zendaya, aktuell på filmduken i Dune och Spider-Man: No Way Home, spelar Rue Bennett som i den första delen av den nysläppta teasern dansar fram i sin lägenhet till Frank Sinatras Call Me Irresponsible. Alla kan växa ifrån varandra, säger Rue allt medan klippen blir allt mer dramatiska, med festande, slagsmål och även ett fullt beväpnat polistillslag i någons hus.

HBO har dock tagit bort teasern och ersatt den med den officiella trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=JdwZwrs8Qt0&ab_channel=euphoria

Den 10 januari startar den andra säsongen av den kritikerrosade ungdomsserien på HBO Max. Då har det gått hela två och ett halvt år sedan den första säsongen. Däremellan, runt årsskiftet förra året, släpptes dock två covid-anpassade julspecialer, en om Rue och en om Jules.

Minka Kelly (Friday Night Lights), Dominic Fike och Demetrius “Lil Meech” Flenory jr (Black Mafia Family) är nya i rollistan i säsong två, som består av åtta avsnitt.