Tvillingroller för Michelle Monaghan

Det blir dubbelt upp för Michelle Monaghan i Netflixserien Echoes. Hon ska spela båda tvillingarna i en psykologisk thriller från Brian Yorkey.

Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) och Ewan McGregor (Fargo) har gjort det. James Franco (The Deuce) och Sarah Michelle Gellar (Ringer) hör också till skådespelarna som spelat dubbla tvillingroller. Nu är det Michelle Monaghans tur att anta utmaningen.

Den 45-åriga skådespelerskan ska spela enäggstvillingarna Leni och Gina i miniserien Echoes från Brian Yorkey (13 Reasons Why) och Quentin Peeples (Runaway).

Echoes är en psykologisk thriller om tvillingsystrarna Leni och Gina som delar en farlig hemlighet. Sedan barnsben har de i hemlighet bytt liv, vilket kulminerat i ett dubbelliv som vuxna. De delar två hem, två makar och ett barn. Allt i deras perfekt koreograferade liv omkullkastas när en av systrarna försvinner.

Även om de är enäggstvillingar är varje syster unik. Leni trivs med att stanna hemma, gifta sig med sin ungdomskärlek, uppfostra sin dotter och hjälpa till och driva hästgården där alla bor tillsammans och har rötterna i samma historia. Gina är rebellen som vände allt detta ryggen och drog till Los Angeles där hon snabbt blev berömd för att skriva om de mörka undertoner som påverkade hennes barndom i södern.

Michelle Monaghan har tidigare synts i bland annat True Detective (säsong ett), The Path och Messiah.