Trailer: Tre parallella liv i Ordinary Joe

James Wolk gör tre olika val i Ordinary Joe. I sliding door-berättelsen leder det till parallella liv som rockstjärna, sjuksköterska och polis.

Hur påverkas våra liv av de val vi gör? Hur kan det som sker i ett enskilt ögonblick förändra resten av livet? Det är frågorna som utforskas i den nya NBC-serien Ordinary Joe.

James Wolk (Watchmen) spelar huvudkaraktären i sliding doors-berättelsen om Joe Kimbreau. När Joe tar examen från universitetet ställs han inför olika val. Därifrån växer tre olika parallella liv fram som leder fram till olika karriärer och relationer för Joe och människorna runt honom.

I ett scenario blir han rockstjärna, i ett annat gifter han sig med sin bästa vän (Elizabeth Lail) och jobbar på ett sjukhus och i ett tredje följer han i sin fars fotspår och blir polis. Valet mellan passionen, kärleken och familjen leder honom in på olika vägar, men som det står i seriens synopsis; “i slutändan finns inget “rätt” val, oavsett vad som händer är Joes liv rörigt, spännande, tufft, oförutsägbart … och vackert”.

Ordinary Joe har premiär på kanalen NBC den 20 september. NBCUniversals streamingtjänst Peacock finns inte utanför USA, så oklart om och i så fall var och när serien kommer att kunna streamas i Sverige.