Ny laddad trailer för kultdramat The Path

En ny tät trailer höjer förväntningarna ytterligare på The Path. Kultdramat med Aaron Paul, Michelle Monaghan och Hugh Dancy har premiär den 30 mars.

“Eddie, när du kom till oss vad fann du?” frågar Hugh Dancys kultledare Cal Roberts. “Mitt hem”, svarar Eddie (Aaron Paul) i den laddade inledningen av den nya intensiva trailern för The Path.

Hulu-serien om en sekt där medlemmarna kämpar med tro, makt och inbördes relationer är skapad av Jessica Goldberg, senast en av författarna av Jason Katims Parenthood. Katims finns också med som exekutiv producent. Förutom Aaron Paul, Hugh Dancy och Michelle Monaghan ingår även Rockmond Dunbar, Sarah Jones, Kathleen Turner och Minka Kelly i den imponerande rollistan.

Den amerikanska streamingtjänsten Hulu har på kort tid byggt en imponerande samling originalserier. Hittills har det dock mest handlat om komedier och mer populärkulturella fenomen som nya Stephen King-serien 11.22.63. Med The Path gör Hulu ett allvarligt försök att konkurrera med ett riktigt prestigedrama. Tyvärr är inte Hulu tillgängligt i Sverige, så den stora frågan är nu vilken svensk tjänst som fixar streamingrättigheter här hemma.