Första bilderna från Aaron Pauls sektserie

Vi visste att Aaron Pauls nya serie The Path skulle handla om en scientologliknande sekt. Nu får vi veta att rörelsen kallas Meyerism. Samtidigt landar de första bilderna.

Kombinationen Aaron Paul, Jason Katims och en historia om en scientologliknande sekt räckte för att skapa förväntningar på The Path. Nu vet vi lite mer om dramat som debuterar på streamingtjänsten Hulu den 30 mars.

Hugh Dancy (Hannibal) spelar den karismatiske Cal Roberts, ledare för Meyerism-rörelsen. Han har en komplicerad relation till äkta paret Eddie och Sarah Lane som är medlemmar i rörelsen. De två spelas av Aaron Paul (Breaking Bad) och Michelle Monaghan (True Detective).

Sarah Jones, Rockmond Dunbar, Emma Greenwell, Kyle Allen och Amy Forsyth medverkar också i dramat som utforskar det universella ämnet makt och relationer och vad det innebär att välja mellan det liv vi lever och det liv vi önskar.

Parenthood-författaren Jessica Goldberg har skapat serien som hon producerar ihop med Parenthood-skaparen Jason Katims bolag. När Hulu släpper The Path till något annan streamingtjänst för internationell distribution återstår att se.

hugh-dancy-the-path

aaron-paul-the-path

michelle-monaghan-the-path

aaron-paul-michelle-monaghan-the-path

rockmond-dunbar-the-path

sararh-jones-the-path

emma-greenwell-the-path

kyle-allen-amy-forsyth-the-path