Trailer: Våld och politik i säsong fyra av The Boys

En desperat Butcher dominerar den nysläppta trailern för The Boys som också präglas av olika deklarationer om våld och politik. I juni är den populära superhjältesatiren åter.

Amazon Prime Videos succéserie The Boys, som är baserad på seriealbumet av Garth Ennis och Darick Robertson, återkommer i sommar efter en två år lång paus. Säsong fyra består av åtta avsnitt. De tre första blir tillgängliga den 13 juni. Övriga fem släpps vecka för vecka, precis som var fallet för säsong två och tre, men till skillnad från säsong ett då alla avsnitt släpptes på en gång.

I den nya säsongen befinner sig karaktärerna på världens rand. Kongressledamoten Victoria Neuman (Claudia Doumit) är närmare det ovala rummet än någonsin men också under Homelanders (Antony Starr) muskulösa tumme. Billy Butcher (Karl Urban) har bara månader kvar att leva. Han har förlorat Beccas son och jobbet som ledare för The Boys. Resten av gänget har fått nog av hans lögner. Med högre insatser än någonsin måste de hitta ett sätt att samarbeta och rädda världen innan det är för sent.

I den nysläppta trailern försöker Homelander omvandla de sju antihjältarna till vredgade gudar och Butcher vill släppa lös ett dödligt virus. Trailern innehåller också en första glimt av Jeffrey Dean Morgans (The Walking Dead) nya karaktär.

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit och Cameron Crovetti återvänder till sina roller. Nya för säsongen är Susan Heyward, Valorie Curry och Jeffrey Dean Morgan.

The Boys är en av Amazons största succéer och ambitionen är att bygga en franchise. Den animerade antologin Diabolical debuterade 2022 och följdes förra året av Gen V, spinoffen om USA:s första college för superhjältestudenter. Det finns också planer på en spanskspråkig The Boys-spinoff producerad av de mexikanska skådespelarna Diego Luna och Gael Garcia Bernal.