Premiärdatum för The Boys säsong 2

DELA

Det är en ny hjälte i stan i säsong två av The Boys. Amazonserien som är en satir på traditionella superhjälteserier återvänder den 4 september.

Förutom att annonsera premiärdatumet har Amazon Prime släppt ett första klipp från säsong två, där hjälten med tveksamma värderingar och en stor skara följare på sociala medier, Stormfront (Aya Cash), presenterar sig.

Andra nya ansikten i säsong två tillhör Goran Visnjic som spelar den mystiska och karismatiska Alistair Adama och Claudia Doumit som kongressledamoten Victoria Neuman. De kompletteras av Patton Oswalt, som dock gjorde ett gästspel även under den första säsongen.

Succéserien The Boys handlar om ett gäng superhjältar kända som De sju, som missbrukar sina krafter och sin status. Ett gäng antihjältar som kallar sig The Boys gör det till sin mission att avslöja sanningen om De sju och Vought, ett konglomerat som är med och döljer superhjältarnas smutsiga affärer.

I den andra säsongen flyr The Boys från lagens arm och är jagade av superhjältarna. De försöker desperat att samla ihop sig igen för att kämpa emot.

The Boys är skapad av Erik Kripke, Evan Goldberg och Seth Rogen.