Blodig första titt: The Boys-spinoffen Gen V

Amazon Prime har släppt en första blodig teaser för spinoffen till The Boys. Gen V utspelar sig på ett college för unga superhjältar och kommer till streamingtjänsten nästa år.

Efter framgångarna med den svarta satiren i The Boys snabbspolade Amazon spinoff-planerna och gav i september förra året grönt ljus för den då titellösa ungdomsserien. Nu är den första säsongen av Gen V inspelad och Amazon har trampat igång marknadsföringsapparaten med en första mycket blodig teaser.

I Gen V driver Vought International Amerikas enda college för unga superhjältar. Spinoffen beskrivs som en respektlös, barnförbjuden serie om unga hormonella, tävlingsinriktade superhjältar som sätts på prov fysiskt, sexuellt och moraliskt när de tävlar om att vinna kontrakten för de bästa städerna. Enligt synopsis lite som om en collegeserie möter Hunger Games men med samma hjärta, satir och vulgaritet som i The Boys.

i rollistan återfinns Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Chance Perdomo (Chilling Adventures of Sabrina), Lizze Broadway (Here and Now), Shelley Conn (Bridgerton), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters), London Thor (Shameless), Derek Luh (Shining Vale), Asa Germann, Patrick Schwarzenegger (The Staircase), Sean Patrick Thomas (For All Mankind) och Marco Pigossi (Brazil’s Invisible City).

Även Clancy Brown, Alexander Calvert och Jason Ritter har anslutit under inspelningens gång.

Amazon Prime Video har ännu inte annonserat något exakt premiärdatum för Gen V som kommer till streamingtjänsten nästan år.