Trailer: Upplösningen av Servant

Alla mysterier ska få sin förklaring när M Night Shyamalans i januari återkommer med det fjärde och sista kapitlet av thrillerserien Servant.

“Det här blir upplösningen av ett 40 avsnitt långt ark som vi alla såg framför oss när vi började jobba på Servant, och jag kan inte vänta på att få dela det med er alla”, skriver M Night Shyamalan på Twitter.

Servant är en obehaglig berättelse som inleddes med att Toby Kebbell och Lauren Ambrose, som Philadelphia-paret Sean och Dorothy Turner, efter en tragedi öppnade dörren och släppte in en mystisk kraft i sitt hem. Nell Tiger Free och Rupert Grint återvänder också i säsong fyra.

En episk och känslomässig avslutning utlovas. Leannes krig med kyrkan Church of Lesser Saints förstärks och hotar hela Philadelphia. Under tiden måste den splittrade familjen Turner inte bara konfrontera det ökade hotet från Leanne, utan också den troliga utkomsten att Dorothy vaknar upp. Medan familjen Turners tegelhus fortsätter att falla sönder så börjar frågorna äntligen få svar: Vem är Leanne Grayson och vad är det för bebis i deras hem?

Servant kommer att visas veckovis på Apple TV+ med start den 13 januari.