Trailer: Tiny Beautiful Things med Kathryn Hahn

I trailern för Tiny Beautiful Things kämpar författaren Clare med ett privatliv som är på väg att falla sönder när hon motvilligt tar över en anonym frågekolumn. Huvudrollen spelas av Kathryn Hahn. 

Cheryl Strayed och Reese Witherspoons Hello Sunshine startade sitt samarbete med Wild, som resulterade i en Oscar för Witherspoon. När essäkollektionen Tiny Beautiful Things från 2012 blir miniserie är Hello Sunshine återigen inblandat, men det är inte Reese Witherspoon utan Kathryn Hahn som spelar huvudrollen.

Nyligen Glass Onion-aktuella Hahn är också aktuell med inspelningen av Marvels WandaVision-spinoff Agatha: Coven of Chaos.

I Tiny Beautiful Things, som har premiär på den 7 april, spelar Kathryn Hahn författaren Clare, vars karriär är i nerförsbacke och privatliv på väg att falla sönder.

“Mitt liv är en röra. Min make sparkade ut mig för tre dagar sedan. Min dotter hatar mig”, säger Clare i den nysläppta trailern.

När hon motvilligt tar över en anonym frågekolumn blir hon känd som “Dear Sugar”. Som Sugar blir hon en läkande kraft för sina läsare, men också för sig själv, när hon visar att vi inte är bortom all räddning och att våra historier i slutänden kan rädda oss. Och kanske till slut ta oss hem.

Sarah Pidgeon (The Wilds) spelar en yngre version av huvudpersonen Clare. Quentin Plair (The Good Lord Bird) spelar maken Danny och nykomlingen Tanzyn Crawford tonårsdottern Rae. Bland gästskådespelarna märks Owen Painter (The Handmaid’s Tale), Merritt Wever (Unbelievable) och Michaela Watkins (The Dropout).

Enligt synopsis är historien berättad i flers tidslinjer med en förvånansvärd närhet, nerv och uppriktighet. Alla avsnitten kommer samtidigt till Hulu i USA och Disney+ i övriga världen.