Trailer: The Umbrella Academy

Ännu ett seriealbum får liv. Ellen Page återvänder till superhjältegenrén i Netflixserien om den dysfunktionella familjen i The Umbrella Academy.

Redan den 15 februari är det premiär för The Umbrella Academy. Så det här hög tid när Netflix nu släpper den officiella trailern.

Enligt mytologin i The Umbrella Academy så föds 32 spädbarn på samma dag år 1989 av kvinnor som inte känner varandra och inte var gravida när dagen inleddes. Sju av barnen adopteras av Reginald Hargreeves, en miljardär och affärsman som skapar The Umbrella Academy för att förbereda barnen på att rädda världen med hjälp av sina olika förmågor. Men familjen splittras när barnen är i tonåren och teamet bryts upp.

Flera år senare nås de sex överlevande medlemmarna i The Umbrella Academy av nyheten om att Reginald Hargreeves avlidit. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya och Number Five försöker arbeta tillsammans för att lösa mysteriet kring adoptivfaderns bortgång, men deras olika personligheter och förmågor gör att de drar åt olika håll.  

The Umbrella Academy

Ellen Page, som spelade Kitty Pride i två X-Men-filmer, gör rollen som Vanya. Hon har sällskap av Robert Sheehan, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman och Colm Feore. Men de två allra mest spännande namnen är nog ändå Cameron Britton, som spelade seriemördaren Ed Kemper i Mindhunter, och Mary J Blige, i sångerskans första roll sedan Mudbound som gav henne en Oscarnominering.

Här är postern som Netflix precis offentliggjort.