Sista nedräkningen för The Umbrella Academy

Den sista tidslinjen ska besökas. Netflix har släppt trailern för finalsäsongen av The Umbrella Academy till tonerna av Europes The Final Countdown.

Det är snart två år sedan Netflix förnyade The Umbrella Academy för en sista gång. Den 8 augusti tar den dysfunktionella familjen från två tidslinjer adjö.

Som så många andra serier med superhjälteinslag så bygger även The Umbrella Academy på ett seriealbum med samma namn. I detta fall författat av Gerard Way och illustrerat av Gabriel Bá. 

Tv-seriens skapare Steve Blackman har tackat de lojala fansen för att han fått chansen att ge historien om syskonen Hargreeves ett passande slut på den resa som inleddes för fem år sedan.

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H Min, Ritu Arya, och Colm Feore återvänder i säsong fyra. Nick Offerman, Megan Mullally och David Cross förstärker säsongen.

I den nya tidslinjen har syskonen inga superkrafter. Däremot finns nya fiender som vill se dem utplånade. Men hur möter de sina fiender utan sina krafter och kommer syskonen någonsin att få krafterna tillbaka?