Då återvänder The Umbrella Academy

Netflix har äntligen gett sin succéserie The Umbrella Academy ett premiärdatum. I säsong tre drabbar syskonen samman med The Sparrow Academy.

The Handler är död, men de disparata syskonen i den dysfunktionella familjen Hargreeves stöter på nya utmaningar. Syskonen trodde att de fixat tidslinjen och räddat världen från en apokalyps, men i stället skapades en helt ny tidslinje där deras far, sir Reginald Hargreeves inte dött, utan grundat Sparrow Academy i stället för Umbrella Academy.

The Sparrow Academy. Foto: Netflix

Sparrow Academy-medlemmarna är smarta, stiliga och lika varma som isberg och naturligtvis brakar de samman med Umbrella-syskonen i en våldsam uppgörelse som visar sig vara deras minsta bekymmer. Det som Umbrella Academy-syskonen nu behöver göra är att övertyga pappas nya och förmodigen bättre familj att hjälpa dem att rätta till det som blev fel, så att de kan återvända till sina vanliga liv.

Hela den fasta ensemblen återvänder, vilket inkluderar Elliot Page (Vanya), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Number Five), Justin H Min (Ben), Ritu Arya (Lila Pitts) och Colm Feore (Reginald). 

Nu får de alltså sällskap av Sparrow Academy med en machiavellisk version av Ben i spetsen. Utöver Justin H Min spelas de av Justin Cornwell (Training Day), Britne Oldford (The Flash), Jake Epstein (Degrassi: The Next Generation), Genesis Rodriguez (Time After Time), Cazzie David (Eighty-Sixed miniseries) och nykomlingen Cube.

Som så många andra serier med superhjälteinslag så bygger även The Umbrella Academy på ett seriealbum med samma namn, författat av Gerard Way och illustrerat av Gabriel Bá.

Här är teasern där premiärdatumet den 22 juni offentliggörs: