Trailer: The Mandalorian säsong 2

Resan fortsätter för fanfavoriten The Child och hans beskyddare. Disney har nu släppt en trailer för säsong två av Star Wars-serien The Mandalorian.

Serien heter The Mandalorian och den tystlåtne prisjägaren från utkanten av galaxen är fortfarande huvudperson i Jon Favreus Star Wars-serie, men det är ingen tvekan om att fanfavoriten som är känd som Baby Yoda, men i serien kallas för The Child, har fått ännu större utrymme i säsong två. Eller som budskapet uttrycks i trailern: ”Wherever I go, he goes”.

Duon ställs mot fiender och samlar allierade när de försöker ta sig förbi alla faror i galaxen efter Rymdimperiets kollaps och kaos fortfarande råder i väntan på att ett nytt styre ska ta form.

Förutom Pedro Pascal som The Mandalorian återser vi även Gina Carano som Cara Dune och Carl Weathers som Greef Karga. Plus Giancarlo Esposito som spelar säsongens stora skurk Moff Gideon, som vill fånga Baby Yoda.

Timothy Olyphant, Katee Sackhoff, Rosario Dawson, Temuera Morrison och Michael Biehn är nya för säsongen.

Avsnitten i den nya säsongen är regisserade av Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed och Robert Rodriguez.

Säsong två av The Mandalorian startar den 30 oktober på Disney Plus, streamingtjänsten som från och med i dag finns tillgänglig även i Sverige och resten av Skandinavien.