Snart dags för Marvel’s WandaVision

Alla trodde att WandaVision skjutits fram till 2021. Men nu har Disney Plus bekräftat att Marvel-serien med Elizabeth Olsen och Paul Bettany får premiär i år.

Disney Plus släppte redan i början av året en första gemensam teaser för de tre Marvel-serierna WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier och Loki. Sedan dess har en pandemi kommit i vägen och premiärerna skjutits framåt på obestämd tid.

The Falcon and the Winter Soldier skulle ha haft premiär i augusti och stod tidigare först på tur, men det blir nu WandaVision som når tittarna först. Det har Disney Plus meddelat i en pressrelease samt via Twitter där WandaVision snabbt passerar förbi i en teaser om nyheterna de kommande månaderna. Den nya informationen gör gällande att serien har premiär efter den 15 november, och mest troligt i december.

En egen trailer uppges också vara på väg för WandaVision som har beskrivits som en surrealistisk sitcom. I den första teasern syntes Elizabeth Olsen både i den ikoniska Scarlet Witch-kostymen och i en svartvit förortsvärld där Wanda Maximoff interagerade med Paul Bettanys Vision.

Medverkar gör även Kat Dennings (Darcy Lewis). Randall Park (Jimmy Woo) och Kathryn Hahn (ny karaktär som beskrivs som nyfiken granne). Teyonah Parris gör rollen som Monica Rambeau som vuxen.

Artikeln uppdaterad med den nya trailern.