Trailer: The Handmaid’s Tale åter

Den dystopiska berättelsen med Elisabeth Moss fortsätter. June är på flykt i trailern för den fjärde säsongen av The Handmaid’s Tale.

Seriens stjärna Elisabeth Moss är inte bara huvudrollsinnehavare. Hon är också producent och har regisserat tre av avsnitten i den nya säsongen av den prisbelönade dramaserien som vid det här laget är en fristående fortsättning på Margret Atwoods roman med samma namn.

Elisabeth Moss spelar June Osborne, en av kvinnorna som förslavades i och med födelsen av den totalitära nationen Gilead. Säsong tre tog June från en medkännande surrogat till en hänsynslös revolutionär. Säsong fyra kommer att fokusera på hennes liv mitt i upproret och det farliga uppdrag som hon tagit på sig som ledare för rebellerna.

Ann Down, Jospeh Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, O-T Fabhenle, Amanda Brugel och Bradley Whitford återvänder också i den nya säsongen.

Säsong fyra av The Handmaid’s Tale har kraftigt försenad premiär på amerikanska streamingtjänsten Hulu den 28 april och lär dyka upp hos sitt svenska hem, HBO Nordic, i anslutning till detta datum.