Trailer: The Flight Attendant säsong 2

Det börjar bra, men blir allt mer kaotiskt för Cassie Bowden. HBO Max har släppt den officiella trailern för säsong två av The Flight Attendant.

Kaley Cuoco gick från Big Bang Theory till The Flight Attendant och imponerade så mycket att hon erhöll sin första Emmy-nominering för rollen som den kaotiska flygvärdinnan Cassie Bowden i HBO-serien som hon även är med och producerar.

Enligt synopsis för säsong två lever Cassie sitt bästa nyktra liv i Los Angeles samtidigt som hon frilansar som CIA-informatör på fritiden. Men när ett uppdrag på andra sidan Atlanten leder till att hon bevittnar ett mord blir hon indragen i ännu en internationell intrig.

Precis som i säsong ett har Cassie även en inre dialog med sig själv, men den här gången har fantasiversionerna av hennes själv fyrdubblats.

Förutom Kaley Couco själv återvänder Zosia Mamet (Annie), Griffin Matthews (Shane), Deniz Akdeniz (Max) och Rosie Perez (Megan). T R Knight (Davey), Yasha Jackson (Jada) och Audrey Grace Marshall (Cassie som ung) gör ånyo gästinhopp.

Dessutom introduceras en rad nya karaktärer, inklusive Cassies mor Lisa Bowden, spelad av Sharon Stone.

Säsong två av The Flight Attendant har svensk premiär den 22 april på HBO Max.