The Flight Attendant lyfter snart igen

Snart lyfter The Flight Attendant igen. Kaley Cuoco är tillbaka som kaotiska Cassie Bowden i april, nu med ett CIA-gig vid sidan av.

Kaley Cuoco gick från Big Bang Theory till The Flight Attendant och gjorde det med sådan bravur att hon erhöll sin första Emmy-nominering för rollen som kaotisk flygvärdinna i HBO-serien som hon även är med och producerar.

I den första säsongen ledde Cassie Bowdens alkoholproblem och förmåga att fatta felaktiga beslut till att hon vaknade upp i hotellrum i ett främmande land med en död kropp bredvid sig i sängen. Sedan följde förvecklingar som till slut ledde fram till kontakter med CIA.

I den nya säsongen har den spänningstörstande flygvärdinnan startat ett nytt liv i Los Angeles där hon kombinerar sitt jobb i luften med ett extraknäck hos CIA.

När säsong två börjar har hon varit nykter alkoholist i ett år, men den första sneak peek som precis släppts tyder på att hon kommer att drabbas av återfall och även fortsätter att ha en dialog med en fantasiversion av sig själv inne i sitt eget huvud. Återigen hamnar Cassie i explosiva situationer, som att bli vittne till ett mord.

https://www.youtube.com/watch?v=VFeFlBdItUA&ab_channel=HBOMax

”Cassie tror att hon är totalt förändrad. Att hon vänt ett blad och är en helt ny person. Ganska snart får vi se att så inte är fallet och att det är mycket svårare än hon vill medge att hålla sig nykter. Hon älskar sitt nya sidogig men går ibland för långt”, berättar Kaley Cuoco för EW via mejl.

Förutom Kaely Cuoco återvänder även Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz och Rosie Perez. T R Knight, Yasha Jackson och Audrey Grace Marshall gör ånyo gästinhopp. Dessutom introduceras en rad nya karaktärer, inklusive Cassies mor Lisa Bowden, spelad av Sharon Stone.

Säsong två av The Flight Attendant, som spelats in i Los Angeles, Berlin och Reykjavik, har premiär den 21 april på HBO Max i USA. Det betyder dagen därpå i Sverige.