Avgångstid för Kaley Cuocos nya serie

Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuocos nya serie är äntligen färdig att lyfta. Den 26 november är det premiär för The Flight Attendant.

Tajmingen har väl kanske inte varit helt perfekt. För vem har velat tänka på flygavgångar när coronapandemin härjat som värst. Men thrillerkomedin The Flight Attendant handlar egentligen inte om flygplan utan om hur ett liv kan förändras över en natt.

Thrillerkomediserien är baserad på en bästsäljande roman av Chris Bohjalian. Kaley Cuoco spelar Cassandra Bowden som vaknar upp med en rejäl baksmälla på ett hotellrum i Dubai – och med en död kropp bredvid sig. Hon har ingen aning om vad som har hänt, men i stället för att kontakta polisen flyger hon med kollegerna tillbaka till New York. Där möts hon av FBI-agenter. Frågorna är många och Cassie börjar misstänka att hon själv är mördaren.

Rosie Perez (Rise) spelar Cassies vän och kollega Megan Briscoe och Zosia Mamet (Girls) gör rollen som hennes ordentliga bästa vän, Annie Mouradian. Brodern Davey Bowden görs av T.R. Knight (Grey’s Anatomy).

I rollistan finns även Michiel Huisman (Game of Thrones), Colin Woodell (The Originals), Michelle Gomez (Chilling Adventures of Sabrina), Merle Dandridge (Greenleaf), Griffin Matthews (Dear White People) och Nolan Gerard Funk (Awkward).

Big Bang Theory-stjärnan är själv med och producerar serien. Vid sin sida har hon superproducenten Greg Berlanti och hans ständiga kompanjon Sara Schechter.

The Flight Attendant har premiär på HBO Max den 26 november och samma dag även i Sverige på HBO Nordic.

Uppdaterat med svenskt premiärdatum 2020-10-28