Trailer: Soldier Boys debut i The Boys

The Boys är tillbaka. Med sig har de nu Soldier Boy. Jensen Ackles debuterar i den nysläppta trailern för superhjälteseriens tredje säsong.

Superhjältesatiren The Boys har blivit en av Amazons största succéer. Säsong tre närmar sig och med det intensifieras marknadsföringen. I samband med en panel i helgen på South by Southwest-festivalen i Austin, Texas, släpptes den första riktiga trailern för den nya säsongen.

Jensen Ackles har en stor skara fans efter 15 säsonger i Supernatural. De har ända sedan i somras, när de första bilderna på Soldier Boy offentliggjordes, väntat på att få se rörliga bilder. I trailern skymtar karaktären förbi med sin Captain America-liknande sköld.

Jensen Ackles som Soldier Boy i The Boys. Foto: Prime Video/Youtube.

Soldier Boy beskrivs som originalhjälten i The Boys-mytologin. Efter att han slagits i andra världskriget blev han den första superhjältekändisen och i decennier en del av den amerikanska populärkulturen. Han har varit tillfångatagen under en lång period när han hittas av The Boys-gänget.

Det andra stora avslöjandet i trailern är att Billy Butcher (Karl Urban) har fått superkrafter. The Boys ledare kan i trailern ses använda sina nya förmågor, lasersyn och superstyrka.

Karl Urban som Billy Butcher i The Boys. Foto: Prime Video/Youtube.

Fansen får också en rad andra ledtrådar i den för The Boys karaktäristiskt kaotiska trailern.

Säsong tre av The Boys har premiär den 3 juni på Amazon Prime Video. Då landar de tre första avsnitten. Övriga fem avsnitt släpps vecka för vecka, precis som var fallet för säsong två, men till skillnad från säsong ett då alla avsnitt släpptes på en gång.