Jensen Ackles nya kostym i The Boys

Jensen Ackles förstärker den tredje säsongen av superhjältesatiren The Boys. Nu har Amazon släppt de första bilderna på Soldier Boy.

De trogna Supernatural-fansen följer nu Jared Padalecki och Jensen Ackles vidare i deras karriärer Padalecki gick efter 15 säsonger som Sam Winchester till rollen som Walker i rebooten av Walker, Texas Ranger. Jensen Ackles, som spelade brodern Dean, valde att ansluta till Amazons hitserie The Boys.

Jensen Ackles karaktär Soldier Boys kommer att ha en viktig roll i säsong tre av Amazons hitserie som är en mörk parodi på traditionella superhjälteserier.

Soldier Boys kostym, som nu visas upp för första gången, tog sex månader att göra helt klar och ska enligt designern Laura Jean Shannon avspegla och lyfta fram en svunnen tid av öppet exponerad maskulinitet och styrka.

Soldier Boy beskrivs som originalhjälten i The Boys-mytologin. Efter att han slagits i andra världskriget blev han den första superhjältekändisen och i decennier en del av den amerikanska populärkulturen.

Inspelningen av säsong tre pågår och väntas fortsätta in på hösten. Premiären dröjer mest troligt till nästa år.

Efter den andra säsongens braksuccé har Amazon också satt igång arbetet med en college-spinoff till sin satiriska superhjälteserie.