Trailer: Sofia Vergara som kokaindrottningen Griselda

Modern Family-stjärnan Sofia Vergara transformeras till en ökänd kokaindrottning i Netflix nysläppta trailer. Serien om Griselda Blanco kommer från Narcos-skaparen Eric Newman.

Droger är temat för Eric Newman. Efter en utflykt till läkemedelsindustrin (Painkiller) är tv-skaparen tillbaka i drogkartellernas våldsamma värld. Med serien Griselda återförenas teamet från Narcos och Narcos: Mexico. Andrés Baiz har regisserat samtliga sex avsnitt som kommer till Netflix den 25 januari.

Griselda Blanco, som hade smeknamn som gudmodern, svarta änkan och kokainets drottning, var en viktig medlem i Pablo Escobars drogsyndikat Medellinkartellen på 1970- och 1980-talen. Det hon som är huvudperson i den nya miniserie som berättar historien om en dedikerad mor som skapade en av de mest lönsamma drogkartellerna i historien.

Griselda Blancos dödliga mix av brutal råhet och charm hjälpte henne att navigera mellan affärer och familjeliv. Hon porträtteras av Sofia Vergara, själv från Colombia, i Modern Family-stjärnans första stora tv-roll sedan 2019, då den mångfaldigt prisbelönade komediserien avslutades.