Trailer: Capaldi mot Jumbo i Criminal Record

Peter Capaldi och Cush Jumbo spelar två detektiver som hamnar i konflikt om ett historiskt mordfall. Spänningen dem emellan växer i trailern för den brittiska kriminalserien Criminal Record.

Peter Capaldi är känd som den tolfte doktorn i Doctor Who och syntes senast i The Devil’s Hour. Cush Jumbo förknippas mest med The Good Wife och framför allt The Good Fight. Båda medverkade också i Torchwood och återförenas nu i Criminal Record hos Apple TV+.

Criminal Record beskrivs av Apple TV+ som en stark, karaktärsdriven kriminalthriller i åtta avsnitt som utspelar sig i hjärtat av det samtida London och som även berör ämnen som ras, institutionellt misslyckande och strävan efter att hitta en gemensam grund i ett polariserat Storbritannien. 

Cush Jumbo spelar kriminalpolisen June Lenker, som fortfarande är i början av karriären, och Peter Capaldi kriminalchefen Daniel Hegarty, en man med goda kontakter som är fast besluten av försvara sitt goda namn. Ett anonymt telefonsamtal leder till att de två briljanta polisdetektiverna hamnar i en konfrontation över en gammalt mordfall. 

“Vi har vår man“, säger Hegarty i trailern.
”Nej, ni har en bekännelse”, svarar Lenker.

Apple TV+ inleder kriminalserien med två avsnitt den 10 januari. Därefter släpps ett avsnitt i veckan av Criminal Record.