Trailer: Släktbesök i Dexter: New Blood

Släkten är värst. Showtime frestar med både Dexters son och syster i den nya trailern för Dexter: New Blood. Den 8 november är det premiär på Paramount+.

Åtta år efter att originalserien avslutades berättas en helt ny historia som startar flera år senare. Seriemördaren Dexter Morgan (Michale C Hall) har lämnat Miami och slagit ner sina bopålar i den lilla fiktiva staden Iron Lake utanför New York. Där försöker han gömma sig från sitt förflutna under täcknamnet Jim Lindsay. Men när polischefen, som han dejtar, berättar om barn som saknas, så kickar hans gamla instinkter igång och han börjar återigen att vässa sina knivar.

I den nya trailern får han övernaturligt besök från sin syster Deb (Jennifer Carpenter återvänder) och får även i en överraskande besökare i form av sin son Harrison som nu är tonåring.

Miniserien i tio avsnitt, som också kallats för säsong nio, har premiär den 7 november på amerikanska Showtime. I Sverige dagen därpå. Här är Dexter ett av dragplåstren för streamingtjänsten Paramount+ som nästa år byter namn till Skyshowtime.